Mladi SNSD-a i Klub odbornika ove stranke darovali krv

0
Mladi SNSD-a i Klub odbornika ove stranke darovali krv

ZVORNIK – Mladi SNSD-a regije Birač i Klub odbornika ove stranke u Skupštini grada Zvornika doborovoljno su danas dali krv u Službi za transfuzijsku medicinu Republike Srpske pri Opštoj bolnici u Zvorniku.

Potpredsjednik Mladih socijaldemokrata Republike Srpske Sandra Erkić rekla je novinarima da je u akciju dobrovoljnog davanja krvi sa regije Birač učestvovalo oko 60 mladih SNSD-a.

„Znajući da se bliže godišnji odmori i kada je dosta građana na putevima, svjesni smo da transfuzijska medicina treba da ima dovoljno rezervi krvi“, rekla je Erkićeva.

Šef Kluba odbornika SNSD-a Milan Đokić rekao je da su odbornici ovog kluba odmah nakon održane Skupštine grada dali krv u prostorijama Opšte bolnice.

„Zajedno sa odbornicima krv je dao i gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović, čime je podržao ovu humanu akciju“, rekao je Đokić.

Načelnik Službe za transfuzijsku medicinu Republike Srpske pri Opštoj bolnici u Zvorniku Vladimir Dražić rekao je da je ova akcija dobro došla, jer je neophodno imati dovoljne količine krvi.

„Dogovorili smo se sa mladima SNSD-a Zvornik da ovu akciju podijelimo u dva dijela, pošto su zalihe ovim davanjem trenutno dobre“, rekao je Dražić i pojasnio da će drugi dio akcije biti organizovan kada ova služba procijeni da je pravi trenutak.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments