Mladena Petrušić najuspješnija takmičarka

0
Atletičarka Mladena Petrušić

SOKOLAC – Atletičarka sokolačkog “Glasinca” Mladena Petrušić je, sa osvojene tri zlatne i jedom srebrnom medaljom, najuspješnija takmičarka na Pojedinačnom prvenstvu BiH završenom danas u Zenici.

Petrušićeva je danas osvojila dvije zlatne medalje: u skoku uvis i skoku udalj, a juče zlato na 100 metara prepone, te srebro u štafeti.

Član “Glasinca” Sara Lučić danas je osvojila srebrnu medalju u skoku uvis.

Srebrnu medalju osvojila je i Anđela Kovačević u bacanju koplja, a bronzanu Tijana Zekić u skoku udalj i Ivana Poluga 400 metara prepone.

Trener sokolačkog Atletskog kluba Neđo Đurović rekao je Srni da osvojene madalje Petrušićevoj garantuju odlazak na Balkansko prvenstvo za seniore u julu u Bugarskoj, na kojem će braniti prošlogodišnje zlato u svojim disciplinama.

On je najavio odlazak sokolačke atletičarke Sare Lučić u srijedu, 20. juna, na prvenstvo Balkana za juniore u Istanbulu, od koje se očekuje da odbrani prošlogodišnje zlato.

Đurović je istakao da je na prvenstvu u Zenici posebno iznenađene bio Mihajlo Memedović koji je osvojio bronzu u troskoku.

On je dodao da su dobre rezultate i blizu medalja bili Anica Bartula i Tijana Zekić, Marko Malović, Željko Todorović i Danilo Delić.

Treneri Atletskog kluba “Glasinac” zadovoljni su postignutim rezultatima na pojedinačnom prvenstvu za seniore i seniorke BiH u Zenici, gdje su se našli među tri najuspješnija kluba na pojedinačnom seniorskom prvenstvu BiH.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments