Mirza Varešanović pomogao Školu fudbala „Piksi“

0

Škola fudbala „Piksi“, generacija 2001, dobila je poziv da učestvuje na međunarodnom turniru u Međugorju, koji se igra od 1. marta do 4.

– Naravno, bez razmišljanja smo prihvatili poziv, biće ovo lijepo iskustvo za naše klince. Turnir je izuzetno jak, jer će na njemu igrati dva najbolja hrvatska kluba, Hajduk i Dinamo. Učinićemo sve da se naše nade predstave u što ljepšem svjetlu – riječi su Gorana Ivkovića, direktora i trenera Skole fudbala „Piksi“.

Određene su i grupe, a u onoj u kojoj je „Piksi“ jesu fudbalski klubovi Split, Šibenik i Solin.

– Već smo imali priliku da igramo na ovoj smotri, a svaki put smo lijepo dočekani i ispra-ćeni. Gostoprimstvo je zaista uvijek bilo na visini, a organizacija odlična – kaže Ivković.

Nade ŠF “Piksi“ otputovale su na ovu međunarodnu smotru zahvaljujući Mirzi Varešanoviću, šefu Stručnog štaba premijerligaša Veleža iz Mostara.

– Prijatno nas je iznenadio gest Mirze Varešanovića. On je platio sve troškove za kompletnu našu ekspediciju u Međugorju. Dugujemo veliku zahvalnost Varešanoviću, a nastojaćemo da to opravdamo igrama, rezultatim i ponašanjem. Naravno, nećemo zaboraviti ovaj njegov gest, on će biti naš gost kada u avgustu budemo organizovai naš tradicionalni Piksi kup – riječi su Vlade Stanišića, trenera golmana u Školi fudbala “Piksi“ iz Pala.

(www.palelive.com / Fokus / foto: info-market.ba)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare