Miodrag Savić pobjednik Memorijalnog turnira

0
Miodrag Savić pobjednik Memorijalnog turnira

ZVORNIK – Velemajstor Miodrag Savić iz Zvornika danas je u ovom gradu osvojio prvo mjesto na Memorijalnom šahovskom turniru „Boro Vukajlović“, na kojem su učestvovala 33 igrača iz Bijeljine, Loznice, Malog Zvornika, Šapca, Loznice, Bratunca, Brčkog i drugih mjesta.

Savić je, osim novčane nagrade, dobio pehar, dar porodice Bore Vukajlovića.

Drugo mjesto pripalo je velemajstru Daliboru Stojanoviću iz Bijeljine, a treće, četvrto i peto mjesto osvojili su fide majstori Dobrisav Stojanović iz Bratunca, Miodrag LJubinković iz Loznice i Draško Beguš iz Šapca.

Turnira organizuje Šahovski klub „Drina“ Zvornik kao znak sjećanja na najboljeg šahistu i predsjednika Kluba Boru Vukajlovića, koji je poginuo 7. avgusta 1992. godine kao pripadnik Vojske Republike Srpske.

Turnir je odigran u okviru manifestacije „Zvorničko ljeto 2018“, koju će večeras u 21.00 čas zvanično otvoriti gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović.

Generalni pokrovitelji manifestacije su kabinet predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i Vlada Republike Srpske, na čelu sa premijerom Željkom Cvijanović, te grad Zvornik.

„Zvorničko ljeto“, koje će trajati do 8. avgusta, podržao je i veliki broj sponzora.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare