Miodrag Golijan na čelu odbojkašica Han Pijeska

0
Miodrag Golijan na čelu odbojkašica Han Pijeska

HAN PIJESAK – Novoizabrani predsjednik Odbojkaškog kluba „Han Pijesak“ Miodrag Golijan rekao je da ženska odbojka u ovom mjestu ima budućnost i da postoji sve veći interes pionirskog uzrasta za bavljenje ovim sportom.

Golijan je rekao Srni da će zajedno sa trenerima Momirom Žugićem i Nedom Đerić nastojati da opravda ukazano povjerenje Skupštine kluba koja ga je izabrala.

„Planiramo da učestvujemo na turnirima i pripremama i van Republike Srpske uz pomoć lokalne vlasti i donatora. Nadam se da će imati razumijevanja za klub, a mi ćemo naš grad obradovati dobrim rezultatima“, naveo je Golijan.

On je rekao da Odbojkaški klub u prvom i drugom timu ima tridesetak igračica i da ga raduje da je sve više odbojkašica pionirskog uzrasta, koje se javljaju u ovaj klub.

Odbojkaški klub „Han Pijesak“, koji se takmiči u Drugoj odbojkaškoj ligi za žene Republike Srpske – Grupa tri osnovan je 2013. godine, a prije toga djelovao je pod imenom „Planinsko“.

Dosadašnji predsjednik i trener Miodrag Maksimović otišao je iz kluba zbog prelaska na novu funkciju i preuzimanja više obaveza, zbog kojih nije bio u mogućnosti da dalje vodi odbojkašice.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare