Miloš Golić sportista opštine u 2014. godini

0

Kik-bokser Miloš Golić proglašen je sinoć za sportistu opštine Pale za 2014. godinu.

Na svečanosti koja je upriličena u Sportsko-poslovnom centu „Peki“ drugo mjesto pripalo je Žani Novaković iz Smučarsko-planinarskog društva „Jahorina“, a treće mjesto Bojanu Stanišiću iz Atletskog kluba „Pale“.

Za najuspješnijeg sportskog radnika proglašen je Vladimir Lučić, a za najbolji sportski kolektiv Karate klub „Romanija“.

Na večerašnjoj svečanosti dodijeljena su i priznanja za 10 najperspektivnijih sportista opštine.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/izbor-sportiste-opstine-pale-2014/] width=[54] height=[54] title=[Miloš Golić sportista opštine u 2014. godini] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Golić je istakao da mu ovo priznanje veoma znači, podsjetivši da je na Palama osvojio titulu svjetskog prvaka u kik-boksu i da je na evropskom prvenstvu osvojio srebrnu medalju u savate-francuskom boksu.

„Ponosan sam što na takmičenjima predstavljam svoju opštinu, svoj klub „Devetu četu“ i drago mi je kada se nagrade dodjeljuju pravedno po ostvarenim rezultatima“, rekao je Golić.

On je zahvalio načelniku opštine Miodragu Kovačeviću na pomoći i podršci, te najavio da će 28. marta na Palama braniti svjetsku titulu.

Predsjednik Karate kluba „Romanija“ Pale Momir Popović istakao je da ova nagrada obavezuje za još ozbiljniji i bolji rad, istakavši da im veliku pomoć pruža opština.

On je podsjetio da je Klub za 16 godina postojanja osvojio više od 2.200 medalja, od toga u prošloj godini više od 300, a donijeli su i tri medalje sa evropskih prvenstava i 93 sa prvenstava u BiH i Republici Srpskoj.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević istakao je da opština izdvaja znatna sredstva za razvoj sporta, što pokazuje i izgradnja Sportsko-poslovnog centra „Peki“.

On je podsjetio da je opština svim sportskim klubovima ustupila na besplatno korištenje i dvoranu, te da se trudi da sport podigne na veći nivo.

Nako proglašenja najboljih sportista, u Sportsko-poslovnom centru „Peki“ odigrana je finalna utakmica tradicionalnog Svetosavskog turnira u malom fudbalu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare