Milići spremni za doček turista

0

MILIĆI – Turističko-ugostiteljski kompleks „Motel Milići“ u Milićima spreman je za doček turista u većem broju nego prethodnih godina, s obzirom da je ušao u program realizacije turističkih vaučera, koje dodjeljuje Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.

Izvršni direktor kompleksa „Motel Milići“ Mirjana Lazarević rekla je Srni da je ovo dobar potez Vlade Republike Srpske, jer bi na taj način, oni koji se bave turizmom mogli nadoknaditi gubitke koje su imali u predhodnom periodu zbog virusa korona.

„S obzirom da su vaučeri predviđeni za lica koja imaju prebivalište na teritoriji Republike Srpske, a treba da ih koriste izvan mjesta prebivališta, vjerujemo da ćemo imati mnogobrojne goste iz susjednih opština Vlasenice, Šekovića, Han Pijeska, Bratunca, Srebrenice. Već smo imali pozive u vezi sa našom ponudom, mahom gostiju koji su ranije boravili kod nas, a i sada bi da vaučere iskoriste u našem objektu“, rekla je Lazarevićeva.

Ona je naglasila da gosti imaju na raspolaganju dva otvorena bazena za kupanje, za djecu i odrasle, savremeno opremljen fitnes centar sa teretanom, solarijumom, saunom, đakuzijem, masažom i kozmetičkim uslugama, te tri teniska terena.

„Ukoliko naši posjetioci žele da se bave sportom na raspolaganju im je sportska dvorana, otvoreni fudbalski tereni za veliki i mali fudbal, tereni za košarku, odbojku i rukomet“, rekla je Lazarevićeva.

Ona je istakla da u „Boksitovom“ motelu raspolažu sa 90 ležaja, luksuzno opremljenim bungalovima, sa šest apartmana koji posjeduju internet, klima-uređaj, kuhinju i mini bar.

„Spremni smo da organizujeme upoznavanje istočnog dijela Republike Srpske, prirodne ljepote našeg kraja. U blizini našeg Turističko-ugostiteljskog kompleksa nalazi se toranj, Muzej rudarstva, Park velikana. Naši gosti koji su ovdje boravili ranije mogli su da odlaze u lov na divljač, rekreativni ribolov. Ukoliko žele mogu da posjete i naše hramove i manastire“, istakla je Lazarevićeva.

Ona je rekla da je Kompanija „Boksit“ u okviru koje posluje Sektor „Ugostiteljstvo i turizam“ odlučila da korištenje bazena za kupanje bude besplatno za sve posjetioce, uz poštovanje propisanih mjera.

„Snizili smo cijene i ostalih ugostiteljskih usluga koje pruža ovaj sektor. Za duži boravak imamo i posebne pogodnosti. Pripremili smo niz iznenađenja za one koji odluče da svoje vaučere iskoriste u ovom prelijepom ambijentu. Naše osoblje je spremno za drage goste koji sve informacije mogu dobiti na brojeve telefona 056/740- 215 i 056/741- 215“, dodala je Lazarevićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare