Milići – Avgustovski dani kulture i sporta

0

MILIĆI – Tradicionalna manifestacija “Avgustovski dani kulture i sporta – Milići 2012” završena je nastupom beogradskog benda “Amadeus” pred nekoliko hiljada posjetilaca u Sportskom centru u Milićima.Sinoćni nastup ove beogradske grupe drugi je pred milićkom publikom, pošto je “Amadeus” nastupao u Milićima i 2010. godine na istoj manifestaciji.


Pečat ovogodišnjoj manifestaciji svojim programima dao je Omladinski savjet /OS/ u Milićima.

Predsjednik Omladinskog savjeta Milići Stefan Milić rekao je novinarima da su u okviru “Avgustovskih dana” upriličeni nastupi mladih neafirmisanih sastava, dječija likovna radionica, projekcija filma “Parada” i “Bikini parti” na milićkom bazenu, te nastup “Amadeusa”.

“Ovo je finale naših napora i vjerujem da smo ovogodišnju manifestaciju, uz podršku i pomoć opštine Milići i resornog Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Srpske, realizovali na najbolji mogući način“, izjavio je Milić.

Opština Milići je iz budžeta za organizaciju ovogodišnjih “Avgustovskih dana kulture i sporta“ obezbijedila 20.000 KM, dok je resorno ministarstvo sa 6.000 KM podržalo programe Omladinskog savjeta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments