Milićani uživali u nastupu „Leksington benda“

0

MILIĆI – Oko 2.000 obožavalaca „Leksington benda“ uživalo je u Milićima u dvočasovnom koncertu organizovanom u okviru manifestacije „Julsko – avgustovski dani kulture i sporta“.

Načelnik opštine Milići Marko Savić zahvalio je Vladi Republike Srpske na izdvojenim finansijskim sredstvima za održavanje koncerta, te dodao da je ovaj bend u Milićima zahvaljujući želji najšireg auditorijuma.

Savić je rekao da će do kraja manifestacije „Julsko – avgustovski dani kulture i sporta“, biti održana završnica turnira u odbojci i košarci, te likovna izložba lokalnih umjetnika u ponedjeljak, 29. avgusta i koncert folklora, u srijedu, 31. avgusta.

On je naveo da će kao završnica, u subotu, 3. septembra, biće organizovan gastro susret – „Jagnjijada“ za koju se prijavilo oko 60 ekipa.

Frontmen „Leksington benda“ Bojan Vasković zahvalio je Vladi Srpske koja je izdvojila sredstva za održavanje koncerta, opštini Milići na divnoj organizaciji, te publici koja je gromoglasno ispratila sve pjesme.

On je napomenuo da u Milićima gostuju drugi put i da su prije četiri godine imali sjajnu žurku, te da je raspoloženje na najvišem nivou kada pjeva preko Drine jer osjećaj je kao da pjeva kod kuće.

Početak i završnicu koncerta na Sportskom centru u Milićima sinoć obilježili su nastupi lokalnih di-džejeva Luke i Mladena.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare