Milica Ujić učenica generacije u Srednjoškolskom centru

0

SOKOLAC – Maturanti Srednjoškolskog centra „Vasilije Ostroški“ na Sokocu su šetnjom, uz pratnju trubača, proslavili završetak školovanja i uljepšali grad u prisustvu velikog broja sugrađana.


Ovo je 53. generacija Srednjoškolskog centra na Sokocu, a maturanatima je sinoć, prije svečanog defilea glavnom ulicom do zgrade opštine, načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica poručio da bez obzira koliko postignu i dokle stignu, nikada ne zaborave gdje su rođeni i da u srcu čuvaju svoju Romaniju.

Maturu je proslavilo 138 učenika iz tri odjeljenja gimnazije i jedno šumarskih tehničara škole u Sokocu, te jedno odjeljenje gimnazije i jedno odjeljenje stolara Područnog odjeljenja u Han Pijesku, rekla je Srni vršilac dužnosti direktora Srednjoškolskog centra „Vasilije Ostroški“ na Sokocu Marina Blagojević.

Na maturskoj večeri za učenika generacije proglašena je Milica Ujić za odlučan uspjeh i za uspjeh u vannastavnim aktivnostima.

„Profesori su nam četiri godine nesebično prenosili znanje, imali razumijevanja za naše probleme, nestašluke i dijelili korisne savjete koji će nam često služiti kao ideja vodilja u životu“, istakla je u ime generacije Ujićeva.

Maturante je pozdravila i profesor Suzana Pržulj, razredni starješina odjeljenja četvrto tri koje imalo najmanji broj izostanaka među završnim razredima i zvanično proglašeno najboljim prema uspjehu u učenju.

Uručena su i priznanja „vukovcima“ ove generacije – Milici Ujić, Kristini Ećimović, Nataliji Kanostrevac, Anđeli Kovačević, Jeleni Ašonji, Kristini Mitović, Nikolini Pajić.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare