Marskirane osobe zaustavile i ukrale „mercedes“

0

Maskirane osobe prisilno su zaustavile „mercedes“ koji je vozio Crnogorac iz Švedske, ostvavivši ga na putu u mjestu Ravna Romanija, opština Sokolac, dok su se oni odvezli njegovim automobilom u nepoznatom pravcu.Ukradeni „mercedes“ vlasništvo je lica čiji su inicijali V.I. iz Bijelog Polja u Crnoj Gori, koji je trenutno nastanjen u Švedskoj, a u vozilu su mu, tvrdi, ostali lična dokumenta, 2.500 evra i mobilni telefon.


On je prijavio policiji da su ga juče u 3.15 časova, dok se svojim putničkim vozilom „mercedes“ kretao iz Sarajeva prema Rogatici, otmičari prisilno zaustavili blokiravši mu prolaz u oba pravca „škodom“ i „golfom“.

Tri čovjeka su mu potom, prijeteći pištoljima, naredila da napusti vozilo, nakon čega su sjeli u njegov „mercedes“ i udaljili se u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policija je prilikom sabraćajne kontrole na području Istočne Ilidže, u „džeti“ kojom je upravljalo lice čiji su inicijali Ž.NJ. iz tog mjesta, pronašla veći broj metalnih elemenata za koje je utvrđeno da su ukradeni iz preduzeća „Ilidža-putevi“.

Zbog pomenutog krivičnog djela protiv lica Ž.NJ. i M.O. biće podnesen izvještaj.

U Istočnom Novom Sarajevu juče oko 18.00 časova iz vozila parkiranog ispred tržnog centra „Tom“, kroz poluotvoren prozor ukradena je crna kožna torbica sa ličnim dokumentima i oko 450 KM. Istraga je u toku.

Policija u Rudom utvrdila je da je T.G. iz tog mjesta počinio krivično djelo davanja lažnog iskaza, jer je 24. aprila ove godine prijavio da je izgubio ličnu kartu, koja mu je, u stvari, zbog saobraćajnog prekršaja oduzeta u Srbiji 17. aprila. On je dao lažni izkaz da bi izbjegao plaćanje kazne za taj saobraćajni prekršaj.

Radnici policije kontrolisali su 181 vozilo i vozača, uručili 147 prekršajnih naloga i podnijeli tri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka. Legitimisano je 28 lica, a iz saobraćaja su isključena dva vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola i tri vozila zbog isteka registracije.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare