Maloljetnik krao metalne predmete

0
policija

ISTOČNO SARAJEVO – Sedamnaestogodišnji mladić ukrao je metalnu cijev od tri metra i druge metalne predmete iz dvorišta porodične kuće u vlasništvu lica Š.A. iz mjesta Dušće kod Višegrada.

U toku rada na rasvjetljavanju krađe policija iz Višegrada obišla je objekte otpadnih sirovina i u jednom od njih pronašla ukradene predmete.

Istragom je utvrđeno da je sedamnaestogodišnjak ukrao metalne predmete i prodao ih vlasniku jednog od otpada, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija iz Istočnog Novog Sarajeva podnijela je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv osoba čiji su inicijali P.P. i M.P. zbog međusobnog fizičkog napada.

U protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode – u Čajniču sa lakšim tjelesnim povredama i u Foči sa manjom materijalnom štetom.

Radnici policije kontrolisali su 101 vozilo i vozača, uručili 85 prekršajnih naloga, legitimisali 14 lica, te iz saobraćaja isključili dva vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, kao i jedno neregistrovano vozilo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments