Mališani „rasli uz ples“ u Palama

0

Danas je u Palama održana dječija međunarodna manifestacija „Rastimo uz ples“. U 18.00 časova u isto vrijeme kad i njihovi vršnjaci u drugim gradovima Republike Srpske i regiona, plesali su mališani paljanskih vrtića „Buba-mara“ i „Cvrčak“. Zbog loših vremenskih uslova manifestacije su održane u SPC „Peki“ i u sali OŠ „Srbija“u Palama.

Projekat pod nazivom „Rastimo uz ples – predškolci na trgovima“ koji je osmislila Plesna asocijacija Srbije sa idejom da isključivo plesom ujedini region, pa su tako, danas 1. juna 2015. godine mališani iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore poređani u krugove otpočeli druženje.

Posljednjih mjesec dana zajedno sa svojim mališanima vaspitačice su uvježbavale koreografije, koje su večeras bile identične sa istim muzičkim numerama.

Plesno umijeće pokazale su mame, ali i po neki tata, da bi na kraju plesali svi zajedno sa mališanima.

Cilj ovog projekta je da ukaže na značaj plesa za harmoničan tjelesni rast i razvoj djeteta, usvajanje pravilnog držanja te emocionalni i intelektualni i ukupni razvoj ličnosti djeteta.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/rastimo-uz-ples-pale-2015/] width=[54] height=[54] title=[Mališani „rasli uz ples“ u Palama] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[90]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare