Luki Kezunoviću tri medalje na Prvenstvu BiH

0

SOKOLAC – Član sokolačkog Atletskog kluba „Glasinac“ Luka Kezunović osvojio je tri medalje na atletskom Prvenstvu BiH za starije juniore, rekao je Srni trener tog kluba Neđo Đurović.

On je rekao da je Kezunović prvog dana takmičenja u trci na 110 metara sa preponama bio drugi, u bacanju koplja treći, a juče na 400 metara-prepone drugi, sa dobrim rezultatima u sve tri discipline.

„Kezunović napreduje i biće veoma dobar atletičar ukoliko nastavi ovim tempom i dođe do seniora“, ocijenio je njegov trener, dodajući da je Kezunović mlađi junior i da ima pravo da učestvuje na prvenstvima za starije juniore i svaki put donosi medalje za svoj klub.

Đurović je najavio Pojedinačno prvenstvo Republike Srpske za seniore i seniorke i Pojedinačno prvenstvo Srpske za starije pionire i pionirke, odnosno 21. Atletski miting na Sokocu, na kojem mogu nastupiti van konkurencije i atletičari iz Federacije BiH i republika bivše Jugoslavije.

To atletsko takmičenje biće održano u subotu, 9. jula, od 15.00 časova na stadionu „Bara“ na Sokocu, u organizaciji Atletskog kluba „Glasinac“.

Prvenstvo BiH u atletici za starije juniore održano je proteklog vikenda u Sarajevu na stadionu „Koševo“, u organizaciji Atletskog kluba „Sarajevo“.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare