LJubivoje Šupić novi načelnik opštine

0

HAN PIJESAK – Novi načelnik opštine Han Pijesak je LJubivoje Šupić iz SDS-a koji je na proteklim lokalnim izborima u BiH osvojio 1.132 glasa – zvanični su rezultati Centralne izborne komisije BiH.Šupić je zbrajanjem glasova mobilnog tima dobio 55 glasova, putem pošte dva glasa i jedan glas na potvrđenim glasačkim listićima, a na redovnim glasačkim mjestima dobio je 1.074 glasa.

Kandidat SNSD-a za načelnika ove opštine Vlado Ostojić dobio je zbrajanjem glasova mobilnog tima 17 glasova, putem pošte jedan glas, a na redovnim biračkim mjestima dobio je 1.067 glasova.

Kandidat za načelnika opštine iz PDP-a Rade Bjelanović dobio je 161 glas zbrajanjem pet glasova mobilnog tima i jedan glas putem pošte, a na redovnim glasačkim mjestima dobio je 155 glasova.

Za Skupštinu opštine /SO/ SNSD je dobio 828 glasova i imaće šest odbornika, SDS 772 glasa i pet odbornika, a po jednog odbornika imaće DNS sa 181 glasom, Nezavisna lista za Han Pijesak sa 131 glasom, Socijalistička partija sa 100 glasova i nezavisni kandidat za odbornika Mile Golijan sa 100 glasova. SO Han Pijesak imaće 15 odbornika.

Na izborima je ukupno glasalo 3.239 glasača od čega na redovnim biračkim mjestima 2.258 glasača, putem mobilnog tima 85 glasača, četiri putem pošte i jedan na potvrđenim glasačkim listićim.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare