Likovni konkurs za predškolce i osnovce povodom Svjetskog dana voda

0

ISTOČNO SARAJEVO – Komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ Istočno Sarajevo uputilo je poziv predškolcima i osnovcima sa područja Istočnog Novog Sarajava, Istočne Ilidže i Trnova da učestvuju na likovnom konkursu povodom Svjetskog dana voda, koji se obilježava 22. marta.

Iz ovog preduzeća napominju da, zbog odluke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i preporučenih epidemioloških mjera zbog virusa korona, ove godine Svjetski dan voda obilježavaju drugačije u odnosu na ranije, jer nisu u prilici da organizuju posjete školama i vrtićima.

„Ipak, želimo na ovaj način nagraditi naše najmlađe potrošače. Pozivamo svu djecu predškolskog uzrasta i djecu iz svih osnovnih škola sa područja opština Istočna Ilidža, Istočno Novo Sarajevo i Trnovo da crtaju o temi `Zašto nam je voda važna?` i dostave radove do 18. marta u prostorije `Vodovoda i kanalizacije` Istočno Sarajevo u Ulici Nikole Tesle broj 53a“, saopšteno je iz ovog preduzeća.

U saopštenju je navedeno da djeca iz Trnova mogu crteže da dostave u prostorije „Vodovoda“ u njihovoj opštini.

Prvo mjesto na nagradnom konkursu dobija nagradu od 100 KM, drugo 70 KM i treće 50 KM u vidu poklon-bonova koje dobitnici mogu iskoristiti do kraja godine u Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva.

Učesnici konkursa na poleđini crteža su obavezni da navedu ime i prezime, školu koju pohađaju, razred i kontakt telefon odgovorne osobe.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu da dobiju putem broja telefona 057/342-742, radnim danima od 7.30 do 15.30 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare