Lijepo vrijeme izmamilo goste na planinu

0

Lijepo vrijeme i dobri uslovi za skijanje izmamili su proteklog vikenda više od 15 000 posjetilaca na Jahorinu, rekla je Srni stručni saradnik za marketing i prodaju u Olompijskom centru Jahorina Zorica Stojanović. Stojanovićeva je rekla da su i danas uslovi za skijanje veoma dobri, visina snijega je 45 centimetara, temperatura osam stepeni Celzijusovih, a sunčano vrijeme je izmamilo goste koji, osim u skijanju, uživaju i u zimskom sunčanju.

Ona je navela da je u pogonu vertikalni transport, osim ski-lifta Skočine radi i Ogorjelica dva od 9.00 do 16.00 časova.

„Prema najavama meteorologa, 12. februara očekujemo nove snježne padavine koje bi, svakako, produžile skijašku sezonu“, rekla je Stojanovićeva i dodala da je popunjenost hotelskih kapaciteta oko 50 odsto, ali da za vikend očekuju veći broj gostiju i dolazak organizovanih grupa.

Prema njenim riječima, sistem za vještačko zasnježavanje bio je u funkciji i tokom vikenda i poboljšavao uslove za skijanje na kritičnim prevojnicama Ogorjlice jedan i Ogorjelice dva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare