Liga rekreativaca u malom fudbalu: Kafe Bari novi lider

0

Tokom vikenda u SC „Olimp“ utakmicama 12. kola nastavljeno je takmičenje drugog dijela Lige rekreativaca u malom fudbalu Pale 2012/2013.

Kolo su obilježile Velike Šume koje su razultatom 8:0 nadigrale Ćaće. Iznenađenje je priredio igrom i razultatom sastav Kafe Bolera koji je u nadmetanju sa izrazitim favoritim SK Astra zasluženo izborio bod, igrajući neriješeno 2:2. Lidersku poziciju na tabeli preuzeo je Bari, poslije odlične igre i zaslužene pobjede 4:2 nad čvrstom ekipom Kafe Pavle.

Strijelci su bili uspješni, postigli su 31 gol, a golgeterski raspoložen je bio izvanredni Miljan Radović koji je sa četiri pogotka potopio Head Shop. Nadmetanje je prošlo u sportskom duhu, a sudija Božo Golijanin pokazao je tri žuta i jedan crveni kartom.


Razultati: 12. kolo

Majnex – Haed Shop 4:2
U prvoj utakmici 12. kola sastali su se Majnex i Head Shop. U sportskom nadmetanju koje prolazi bez kartona bolji je bio Majnex koji je pobijedio sa 4:2. U pobjedničkom sastavu sve konce u igri vuče izvanredni Miljan Radović koji je sa četiri postignuta gola savladao Head Shop. U poraženoj ekipi u listu strilelaca su se upisali, Nikola Skokić i Milan Stanišić.

Velike Šume – Ćaće 8:0
Raspjevane i razigrane Velike Šume brojale su do osmam protiv nekompletnih Ćaća, slaviši sa ubjedljivih 8:0. Kod pobjednika golgeterski su bili raspoloženi Rajko Cicović (2), Miloš Elez (2), Bojan Gluhović (2) i Miroslav Lazarević (2).
Utakmica prolazi bez kartona.

Kafe Čarli – Rosoneri 5:2
U sportskom okršaju između Kafe Čarli i Rosonera postignuto je sedam golova. Uspješniji su bili Čarlijevci koji su razultatom 5:2 nadigrali Rosonere. Pogotke za pobjednika su dali Bojan Petrović (2), Milomir Lopatić (2) i Nenad Rebrenović. Rosoneri su se hrabro borili, a u mrežu Mokrana loptu su smjestili Miroslav Pavlović i Branislav Kovačević – Kova koji, je spreman i pun snage ušao u drugi dio takmičenja Lige rakreativaca i ako se dan po jutru poznaje, prestavljaće veliku napast za protivničke golmane.

SK Astra – Kafe Bolero 2:2
Uzbuđenja i neizvijesnosti nije nedostajelo ni u meču između kladionica Astra i Bolera. Poslije vodstva Bolera od 2:0 u prvom poluvremenu ekipa Astre uspjela je da se vrati u meč i spasi od poraza izjednačivši na 2:2, a za potpuni preokret nije imala snage. Strijelci za Bolero bili su Nenad Janković i Goran Bajić, a za kladioničare Đorđe Dragutinović i Radovan Ždrale. Vladan Cicović i Mladen Janković su požutili, a pocrvenio je Miljan Lopatić svi su iz Bolera.

SDS kafe Bari – Kafe Pavle 4:2
Dobru i uzbudljivu utakmicu odigrale su „kafeđžije“ iz sastava Bari i Pavle. Pojačani sastav Barija sa fudbalskim majstorima Srđanom Deliparom i Ognjenom Mađarevićem slavio je zaslušeno razultatom 4:2. Do pobjede i liderske pozicije na tabeli Bari je stigao golovima Srđana Delipare (2), Gorana Radovića i Miljana Stjepanovića – Skale. U strijelce kod poraženih su se upisali Slaviša Vuksanović i Sanjin Knežević. Žuti karton Stanislav Guja – Bari.

Slobodna je bila ekipa MDM.

Tabela

1. SDS kafe Bari 28
2. SK Astra 26
3. MDM 20
4. Head Shop 19
5. Majnex 18
6. Velike Šume 17
7. Kafe Čarli 14
8. Ćaće 13
9. Kafe Pavle 10
10. Kafe Bolero 5
11. Rosoneri 1

Strijelci

17 Miljan Radović
13 Karna Milan
12 Dragutinović Đorđe, Brezo Nikola, Knežević Sanjin
11 Ilić Bojan
10 Elek Đorđe
9 Vukadin Jovica, Stanišić Milan, Cvjetanović Bojan, Kulašinac Vladimir, Jugović Vitomir, Lopatić Milomir, Cicović Rajko

Parovi: 13. kolo / nedjelja 31. mart

11 h Kafe Pavle – SK Astra
12 h Kafe Bolero – Kafe Čarli
13 h Ćaće – Majnex
14 h Rosoneri – Velike Šume
15 h Head Shop – MDM

Slobodna je ekipa SDS kafe Bari.

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare