Lice uhapšeno zbog upućenih prijetnji po život

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija u Istočnoj Ilidži uhapsila je lice čiji su inicijali T.B. koje je osumnjičeno da je putem pisane poruke uputilo ozbiljne prijetnje po život i tijelo licu iz ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.
U saopštenju je navedeno da je lice T.B. uhapšeno juče zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti.

O slučaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

Kod lica osumnjičenog za ugrožavanje bezbjednosti pronađena droga

ISTOČNO SARAJEVO – Na području Sarajeva uhapšen je muškarac iz Istočne Ilidže čiji su inicijali S.O, koji je putem telefona uputio ozbiljne prijetnje po život i tijelo licima iz Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža je u subotu, 23. maja, prijavljeno da je S.O. iz Istočne Ilidže putem telefona uputio ozbiljne prijetnje po život i tijelo licima iz Istočnog Novog Sarajeva i iz Istočne Ilidže.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i za S.O. je raspisana potraga i on je juče u saradnji sa pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo pronađen i uhapšen na području Sarajeva.

Prilikom pretresa muškarca S.O. pronađen je PVC paketić sa spidom.

Nakon kriminalističke obrade i dokumentovanja predmeta protiv muškarca S.O. nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje bezbjednosti, kao i osnovnom sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare