Kvarovi otklonjeni – Apel potrošačima

0

SOKOLAC – Dio potrošača u gradskom naselju Sokolac koji su prethodna dva dana bili bez vode zbog kvara na gradskoj vodovodnoj mreži, od danas će biti uredno snabdjeveni vodom.

Do velikog izlivanja i nestašice vode u Romanijskoj ulici prije dva dana došlo je zbog pucanja cijevi na gradskoj vodovodnoj mreži. Kvar je saniran, što ne znači da su riješeni i svi ostali problemi, rekao je koordinator stečajnog upravnika u Javnom preduzeću „ Vrelo Bioštica“ Petar Vučković.

Radovi su trajali mnogo duže od planiranog zbog mjesta gdje je lociran kvar. Bilo je teško doći do cijevi jer se nalazi uz asfaltnu stazu na ulazu u zgradu JP „Šume RS“ i ispod korijena dugogodišnjeg drveta , rekao je Vučković, dodavši da je upravo iz tih razloga neophodno bilo angažovanje radnika „Elektrodistribucije“ a.d. Pale i Šumskog gazdinstva „Romanija“ Sokolac.

Zbog gubitka vode u toku otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i prekomjerne i nekontrolisane potrošnje, nivo vode u bazenu na Lazama je na kritičnom minimumu. Zbog toga iz „Vrela Bioštica“ upućuju apel građanima da racionalno troše vodu kako bi se u ovim vrelim danima normalizovalo snabdijevanje i svi potrošači imali dovoljno vode za svoje potrebe.

(www.palelive.com / www.opstinasokolac.net)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare