Krenuli paljanski rekreativci

0

U organizaciji Udruženja fudbalera rekreativaca Pale, u SC „Olimp“, počelo je peto izdanje Lige rekreativaca u malom fudbalu „Pale 2016/17“.

Pale imaju tradiciju malog fudbala i Liga se igra petu sezonu pa je prepoznatljiva i u okruženju. Interesovanje je bilo iznad očekivanja pa je učešće u takmičenju uzelo 13 ekipa. Očekuje se velika i neizvijesna borba za pobjdnički pehar koji brani ekipa Kumbare. Od ove sezone Kumbara će igrati pod imenom „9 Januar“.

Kao i uvijek kada su u pitanju paljanski zaljubljenici malih fudbalskih terena i otvaranje prolazi u goleadi, pozitivnoj atmosferi iz dobru rekreaciju, druženje, toleranciju što je i cilj projekta Udruženja rekrativaca malog fudbala Pale.

Strijelci su bili raspoloženi i pogađaju 27. puta u okvir gola. Igralo se u duhu fer pleja te su „suci“, Aleksandar Skoko i Dejan Šarović na pet mečeva pokazali samo jedan žuti karton.

Odličnu partiju pruža i kolo je igrom obilježio nekadašnji profesionalac Nemanja Knežević / 9. Januar, koji sa tri pogotka „ruši“ Kafe Cassu, a „okvir“ gola najbolje je čuvao nesavladivi Rade Čolaković / Alpha Security.

Tim kola

Rade Čolaković/ Alpha Security
Nemanja Knežević / 9. Januar
Milan Pandurević / Alpha Security
Miljan Radović / MDM
Vladimir Kulašinac / Kafe Pavle
Miroslav Lazarević / Slatka Kuća

Razultati

Uzbudljivim susretom i goleadom sezonu otvaraju 9. Januar i Cafe Cassa. U viteškom nadmetanju u finišu meča bolje se snalaze fudbaleri 9. Januara i slave zasluženo sa 5:2. „Nišane su naštimali“ Nemanja Knežević (3) i Milan Čvoro (2), a kod poraženog Goran Bataković (2).

Uzbuđenja i neizvijesnosti nije nedostajalo ni u derbi meču između Alpha Security i Plato-Termaga. Pobjednik je riješen u drugom poluvremenu, a zasluženo sa 3:0 slave „zaštitari“. Poraženom su presudili, bez dvojbe centralna figura meča Milan Pandurević (2) i Goran Bajić.

Svoje navijače nije razočarao ni Kafe Pavle. Poslije „egala“ 0:0 u prvom poluvremenu „kafedžije“ su „očepile“ i golovima Vladanka Zekovića (2), Đorđa Radića, Vladimira Kulašinca i Marka Đurića sa 5:0 potapaju, Galaktičare.

U lijepoj fudbalskoj predstavi začinjenoj sa 7 pogodaka MDM-va mašinerija pobijedila je sastav Auto Rašević sa 5:2 i to na krilima raspoloženog Miljana Radovića koji postiže het trik, a fudbalskog znalca sa Korana prate, Goran Ćorluka i Mladenko Vučičervić. Za poraženog dvostruki strijelav bio je Ljubiša Cincar.

Slatka kuća je bez većih problema stigla do bodova. Razultatom 4:1 nadigrala je Olimp-Sjetlinu. Pobjednike do tri boda vodi razigrani trostruki strijelac Miroislav Lazarević, a u listu strijelaca upisuje se i Nebojša Štrbac. Čast poraženog spasio je Mladen Janković.

Meč Džabulani – Zlatno Zrno nije odigran sastav Zlatno Zrno nije se pojavio na terenu i bodovi su službenim razultatom 5:0 upisani Džaulaniju.

Slobodna je bila ekipa Dalibran Doo.

9. januar – Caffe Cassa 5:2 / 2:1

Strijelci Nemanja Knežević 8, 40, 40, Milan Čvoro 12, 36, Goran Batković 7, 22

9. Januar: Miloš Pelemiš, Luka Božović, kapiten Duško Šehovac, Nikola Blagojević, Boris Palamar, Nemanja Knežević, Brane Guja, Milan Čvoro

Caffe Cassa: Miroslav Plakalović, Strahinja Marjanović, Nemanja Marjanović, Nenad Tadić, Goran Batković, Vlado Nedić, kapiten Saša Jokić

Kartoni –

Igrač utakmice: Nemanja Knežević

Alpha Security – Plato-Termag 3:0 / 0:0

Srtijelci Milan Pandurević, 26, 39, Goran Bajić 34

Alpha Security: Rade Čolaković, Goran Bajić, Stanislav Guja, Siniša Golijanin, kapiten Darko Regoja, Srđan Delipara, Milan Stanišić, Milan Pandurević

Plato-Termag: Dejan Klačar, Dragan Vukadin, Predrag Karišik, Velimir Ivanović, Siniša Karišik, kapiten Božidar Elez, Dejan Gazivoda, Vladan Golijanin, Milan Dragaš

Kartoni –

Igrač Utakmice: Milan Pandurević

Galaktičari – Kafe Pavle 0:5 / 0:0

Strijelci: Vladanko Zeković 21, 27, Đorđe Radić 22, Vladimir Kulašinac 32, Marko Đurić 38

Galaktičari: Miloš Vujadin, Radomir Pržulj, Mladen Božić, kapiten Saša Majdov, Ognjen Vučinić, Marko Sikima

Kafe Pavle: Aleksandar Mrdić, Rajko Koprivica, kapiten Vladimir Kulašinac, Đorđe Radić, Vladanko Zeković, Marko Đurić, Velibor Čvoro

Kartoni –

Igrač utakmice: Vladimir Kulašinac

MDM – Auto- Rašević 5:2

Strijelci: Miljan Radović 5,15, 40, Goran Ćorluka 20, Mladenko Vučičević 29, Ljubiša Cincar 8, 28

MDM: Aleksandar Rističević, Nikola Brezo, Igor Tošić, Miljan Radović, Bojan Tepeš, Goran Ćorluka, Miloš Granzov, Nenad Rebrenović, kapiten Mladenko Vučičević

Auto- Rašević: Srđan Džilit, kapiten Đorđe Cicović, Ljubiša Cincar, Miodrag Prodanović, Dragan Peleksić

Kartoni –

Igrač Utakmice: Miljan Radović

Slatka Kuća – Olimp Sjetlina 4:1

Strijelci: Miroslav Lazarević 1, 27, 34, Nebojša Štrbac 24, Mladen Janković 37

Slatka Kuća: Milenko Ristivojević, kapiten Nrbojša Štrbac, Svanimir Marjanović, Predrag Čavarkapa, Miroslav lazarević, Siniša Vuksanović, Alekdandar Okuka, Boris Jakovljević, Nemanja Đuričić

Olimp Sjetlina: Radenko Kovačević, kapiten Mladen Janković, Zoran Škipina, Radislav Petrović, Bojan Gluhović, Velibor Perović, Dražan Kusmuk, Janko Kovačević

Žuti karton: Mladen Janković

Igrač utakmice: Miroslav Lazarević

Tabela

1. Kafe Pavle 3
2. Džabulani 3
3. MDM 3
4. Slatka Kuća 3
5. 9. januar 3
6. Alpha Security 3
7. Kafe Cassa 0
8. Auto Rašević 0
9. Olimp Sjetlina 0
10. Plato Termag 0
11. Galaktičari 0
12. Zlatno Zrno 0
13. Delibran Doo -1 0

Srtijelci

3. Miljan Radović, Nemanja Knežević, Miroslav Lazarević
2. Milan Čvoro, Goran Batković, Milan Pandurević, Vladanko Zeković, Ljubiša Cincar

Sljedeće nedjelje 9. oktobra u hramu malog fudbala u Palama u SC „Olimp“ u terminu od 11. 00 do 17.00 sati slijedi nastavak, a na rasporedu su mečevi 2. kola.

Sastaju se:

11:00 Oliump Sjetlina – Auto Rašević
12:00 Zlatno Zrno – Slatka Kuća
13:00 Kafe Pavle – Džabulani
14:00 Kaffe Cassa – Galaktičari
15:00 PlatoTermag – 9. Januar

16:00 Dalibran Doo – Alpha Security

Slobodna je ekipa MDM

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare