Krao trupce

0

Paljanska policija je u toku akcije “Šuma” u vozilu kojim je upravljalo lice, čiji su inicijali M.S. pronašla 15 trupaca koji nisu bili obilježeni šumskim žigom.
Policija je u mjestu Podvitez juče zaustavila i kontrolisala ovo teretno vozilo, koje nije imalo registarske oznake, te u tovarnom prostoru pronašla trupce jele i smrče koji nisu bili obilježeni šumskim žigom.


Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da je vozilo isključeno iz saobraćaja, a trupci privremeno oduzeti. U toku je dokumentovanje krivičnog djela šumska krađa.

Lice čiji su inicijali G.Š. prijavio je Policijskoj stanici Foča da je u mjestu Jošanica ukradeno vozilo “lada niva”, koje se kod njega nalazilo na popravci.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela može dovesti lice sa inicijalima B.S.

Provjerom na Graničnom prelazu Višegrad utvrđeno je da je osumnjičeni juče, oko 4.40 časova prešao Granični prelaz Vardište i uputio se u Srbiju.

U toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

U mjestu Podromanija, opština Sokolac, provaljeno je u kuću iz koje je ukradeno 1.000 KM, manja količina zlatnog nakita i pištolj. Vlasnik kuće je lice, čiji su inicijali S.D.

Iz porodične kuće koja se nalazi u Ulici Nikole Pašića u Foči, nepoznato lice je otuđilo motornu pilu vrijednosti 1.700 KM. Izvršen je uviđaj i obaviješten dežurni tužilac. Istraga je u toku.

Dva nepoznata muškarca sinoć su u Ulici Živojina Mišića fizički napali lice čiji inicijali su M.N. i nanijeli mu povrede zbog kojih je zadržan u bolnici Foča.

Istraga je u toku.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments