Krađe u Foči i Čajniču

0

FOČA – Policija u Foči pronašla je kod lica sa inicijalima M.B. skuter i vratila ga vlasniku S.K., koji je prethodno fizički napadnut. Policijskoj stanici u Foči lice sa inicijalima J.K. prijavilo je da je M.B. fizički napao njenog sina S.K., nakon čega mu je uzeo skuter, kojim se odvezao u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija je izašla na mjesto događaja, pred porodičnu kuću J.K. u Ulici braće Jeremić, i zatekla S.K. sa povredama na licu. Kada je pronađen, M.B. je negirao da je fizički napao S.K, kojem je vraćen skuter.

U toku je rad na prikupljanju dokaza, saslušanju svjedoka, oštećenih i osumnjičenih lica.

Policiji u Foči vlasnik zlatare „Rubin“ čiji su inicijali Č.B. prijavio je da je nepoznato lice 7. marta iz zlatare otuđilo dva zlatna prstena tako što je u kutiju u kojoj se nalazilo prstenje stavio dva metalna prstena, što je zabilježila i nadzorna kamera.

U toku je rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

Policiji je u posljednja 24 časa prijavljeno da je iz porodične kuće u mjestu Straonići, u opštini Čajniče, otuđena motorna pila, pa je izvršen uviđaj.

Pripadnici Policijske stanice Sokolac podnijeli su Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa protiv lica sa inicijalima S.S., B.B. i S.K. zbog postojanja osnova sumnje da su sredinom januara iz kuće u vlasništvu Lj.V. otuđili motornu pilu i monitor računara.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments