Kovačević: Škola Srbija dobar primjer

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević rekao je danas prilikom posjete Osnovnoj školi „Srbija“ da ona predstavlja primjer dobre saradnje opštine sa Vladom Republike Srpske i da je opravdala časno ime koje nosi kao jedina škola ovog imena u Srpskoj.

Kovačević je sa rukovodstvom ove ustanove razgovarao o aktuelnim pitanjima i planovima za ovu školu, a posjetio je i gradilište školske sportske sale koja je u završnoj fazi izgradnje.

On je rekao da opština podržava direktora škole Neđe Ždrala u aktivnostima koje provodi i izrazio zadovoljstvo što je uspio da afirmiše ovu školu, kako u nastavnim, tako i u vannastavnim aktivnostima i učinio je zapaženom u regiji.

Ždrale je rekao da će sala uveliko doprinijeti već izgrađenom imidžu jedne od najboljih i najmodernijih škola u Republici Srpskoj i BiH, saopšteno je iz opštine Pale.

On je rekao da će sportska sala sa vanjskim igralištem zadovoljavati sve zahtjevne kriterijume jedne moderne sale – prilagođena je za rukomet, odbojku, mali fudbal i ostale sportove u dvorani.

Ždrale je dodao da će završetak sale biti dobra vijest za učenike ove škole, ali i sportske kolektive, rekreativce i hotelijere Jahorine, koji će moći u ponudu uključiti i korištenje ovog objekta.

Rukovodstvo Osnovne škole „Srbija“ izrazilo je zahvalnost načelniku opštine na intenzivnoj saradnji u proteklih osam mjeseci i uvjerenje da će tako biti i u narednom periodu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare