Kovačević primio Jovana Todorovića

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević primio je u utorak u Opštini Pale takmičara KBS „Rajko Kušić“ Pale Jovana Todorovića i njegovog trenera Dragana Rabotu.
Todorović je na nedavno održanom Prvenstvu Evrope u kik boksu u Mariboru ostvario najbolji rezultat u svojoj devetogodišnjoj takmičarskoj karijeri, osvojivši treće mjesto u disciplini kik lajt -57 kg.

U četvrtfinalnoj borbi Jovan Todorović odmjerio je snage sa reprezentativcem Španije Davidom Brnabe Ruizom, pobijedivši sudijskom odlukom 3:0.

Na Prvenstvu Evrope u Mariboru Todorović je nastupao kao reprezentativac BiH, između 700 takmičara iz 32 evropske zemlje u svim mekim disciplinama kik boksa: point fajt, lajt kontakt i kik lajt; kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji.

Dragan Rabota, trener KBS „Rajko Kušić“ napomenuo je da su u ovoj godini takmičari kluba osvojili ukupno 23 medalje od kojih je izdvojio Jelenu Tanasić koja je osvojila prvo mjesto na Balkan Openu (senior) i Jovana Todorovića sa osvojenim drugim mjestom na Balkan Openu i bronzom na Prvenstvu Evrope.

(www.palelive.com / D.B.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare