Kovač: Završiti rekonstrukciju bolnice Kasindo

0

ISTOČNO SARAJEVO – Kandidat Koalicije „Zajedno za Istočnu Ilidžu“ za načelnika opštine Predrag Kovač rekao je da će, ako bude izabran za načelnika, raditi na tome da ova lokalna zajednica u potpunosti postane urbana sredine.

Kovač, član SDS-a, najavio je da će davati podsticaj razvoju sporta i kulture, te završiti rekonstrukciju i izgradnju bolnicu Kasindo.

On je istakao da mu je cilj da predstojeća izborna kampanja protekne u najboljem redu bez vrijeđanja učesnika izbornog procesa.

Koalicija „Zajedno za Istočnu Ilidžu“ danas je zvanično počela kampanju na području opštine Istočna Ilidža. Ovu koaliciju čine SDS, SRS „Dr Vojislav Šešelj“, NDS i PDP.

Predsjednik Opštinskog odbora SRS „Dr Vojislav Šešelj“ Miljan Zirojević rekao je da je ova stranka odlučila da podrži Kovača jer zastupa slične stavove kao i njeni članovi i simpatizeri.

Zirojević je napomenuo da SRS „Dr Vojislav Šešelj“ ima punu odborničku listu koju je nazvao spojem mladosti i iskustva.

Predsjednik Opštinskog odbora NDS-a Zoran Trapara kaže da je Kovač ponudio najbolji program za građane zbog čega se ova stranka odlučila da ga podrži. NDS, dodao je Trapara, na izbore izlazi sa punom kandidatkom listom.

Predstavnici PDP-a u koaliciji „Zajedno za Istočnu Ilidžu“ nisu bili na zvaničnom pokretanju kampanje.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare