Kontrola poštovanja odluke o uklanjanju snijega

0

ZVORNIK – Vlasnici poslovnih i stambenih objekata u Zvorniku, koji ne budu očistili snijeg sa trotoara i ulaza ispred objekata, biće novčano kažnjeni, rekao je načelnik komunalne policije Goran Pisić.

Komunalna policija od jutros provjerava da li se na području grada poštuje Odluka o komunalnom redu o uklanjanju snijega.

Pisić je naveo da je ispred poslovnih objekata uglavnom očišćeno, a da snijeg jedino nije bio uklonjen ispred objekata koji su kasnije počeli da rade.

“Drugi problem je i što ima dosta objekata u kojima niko ne živi i tu će prilaze čistiti preduzeće `Vodovod i komunalije`”, dodao je Pisić.

On je istakao da je komunalna policija podsjetila predsjednike upravnih odbora zajednica etažnih vlasnika na njihovu obavezu o čišćenju snijega ispred stambenih objekata.

“Svima, koji ne izvrše svoju obavezu i očiste snijeg, biće napisan prekršajni nalog. Za neizvršavanje ovih obaveza propisana kazna u početnom iznosu je od 30 KM za fizička lica, od 100 KM za preduzetnike i od 500 KM za pravna lica”, upozorio je Pisić.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments