Konkurs za dodjelu sredstava nevladinim organizacijama i udruženjima

0

Gradska uprava Istočno Sarajevo raspisala je konkurs za raspodjelu sredstava nevladinim, neprofitnim organizacijama i udruženjima građana za projekte koji će tokom ove godine biti realizovani na području grada, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 35.000 KM.

Sredstva će biti dodijeljena za projekte iz oblasti koje Gradska uprava odredi kao prioritetne prema strateškim dokumentima.

Na javnom konkursu za raspodjelu sredstava pravo učešća imaju sva nevladina udruženja i fondacije registrovane u BiH, a sjedište imaju u Istočnom Sarajevu i većinski dio aktivnosti realizuju na području grada.

Javni konkurs biće otvoren 28 dana od dana objavljivanja, a odluka o raspodjeli odobrenih sredstava biće objavljena na veb-stranici grada.

Prijavne obrasce za javni konkurs zainteresovani mogu da preuzmu u gradskom Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti ili na veb-stranici grada Istočno Sarajevo.

Za projekte iz oblasti kulture 45.000 KM

Gradska uprava Istočno Sarajevo raspisala je javni konkurs za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata iz oblasti kulture za šta će iz gradskog budžeta biti izdvojeno 45.000 KM.

Pravo učešća imaju ustanove iz oblasti kulture, samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, građani i udruženja, druga pravna i fizička lica koja obavljaju kulturnu djelatnost, a koja su registrovana u BiH i imaju sjedište u Istočnom Sarajevu, te najveći dio aktivnosti realizuju na području grada.

Ovim sredstvima iz budžeta grada mogu se finansirati ili sufinansirati samo oni projekti koji najveći dio aktivnosti realizuju na području grada Istočno Sarajevo.

Javni konkurs za raspodjelu sredstava otvoren je 28 dana od dana objavljivanja, a zainteresovana pravna i fizička lica dužna su da preuzmu i popune obrasce koji su dostupni na zvaničnoj stranici grada.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Grad Istočno Sarajevo)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare