Konferencija „Jahorina – planina mladih“

0

Na Jahorini će u petak, 16. marta, početi višednevna konferencija „Jahorina – planina mladih“ na kojoj će biti analizirana prilagođenost Jahorine kao turističke destinacije mladim gostima, zatim važeće poslovne strategije, cjenovna politika, pitanje smještajnih kapaciteta, gastronomske ponude i infrastrukture.
Osim kao događaj promotivnog i informativnog karaktera, konferencija je zamišljena i kao poslovni skup koji će omogućiti direktan kontakt agencija koje u svom radu imaju i omladinski turizam sa lokalnim agencijama, hotelijerima, vlasnicima pansiona i ugostiteljskih objekata, kao i predstavnicma Olimpijskog centra Jahorina, Turističke organizacije Republike Srpske, Ferijalnog saveza Srpske i Ministarstva trgovine i turizma Srpske.

Organizatori konferencije će nastojati da kroz prezentacije, projekciju filma, panel diskusije i organizovane obilaske Jahorine predstave ovu olimpijsku planinu kao top destinaciju za mlade turiste, saopšteno je iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Gosti konferencije su ministar trgovine i turizma Republike Srpske Gorana Zlatković, direktor Turističke organizacije Srpske Tihomir Ljubojević, direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Savo Kovač i direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Branko Koroman.

Otvaranje konferencije, koju je organizovao Ferijalni savez Republike Srpske u saradnji sa Turističkom organizaciom Srpske pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, planirano je za petak u 10.00 časova, a izjave za medije od 11.00 do 11.30 časova.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments