Konferencija o informaciono-komunikacionim tehnologijama

0

U organizaciji Područne privredne komore Banjaluka na Jahorini danas počinje Konferencija o informaciono-komunikacionim tehnologijama /IKT/, koja će trajati do petka, 5. decembra.

„U današnje vrijeme, kada smo obuzeti rješavanjem svakodnevnih problema i prepreka, potrebno nam je mjesto gdje ćemo se sresti sa drugim stranama koje istu oblast posmatraju iz drugačije perspektive, a upravo ova konferencija biće prilika za unapređenje saradnje i snažnije povezivanje preduzeća, nauke i uprave“, poručio je organizator ovog skupa.

Područna privredna komore Banjaluka u posljednje dvije godine uspješno realizuje projekat „Veb“ /WeB/ kojim se jača kapacitet privrednih komora za učešće u političkom dijalogu i procesu donošenja doluka pri formiranju poslovnog okruženja u BiH za IKT preduzeća regionalnom razmjenom iskustava, unapređenjem dijaloga sa donosiocima odluka, formiranjem tijela za lobiranje i podizanje svijesti o upotrebi IKT u poslovanju.

Projekat sufinansira EU iz instrumenta za pretpristupnu pomoć.

Otvaranje konferencije predviđeno je za 10.00 časova u Hotelu „Bistrica“.

Osim ovog skupa, u Hotelu „Bistrica“ na Jahorini će od sutra do petka, 5. decembra, biti održana konferencija „KOMET“, koju organizuje Mašinski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare