Koncertom do paketića za djecu iz siromašnih porodica

0
Koncertom do paketića za djecu iz siromašnih porodica

ZVORNIK – Zvornički Dječiji hor „Izvornik“ održao je božićno-novogodišnji koncert za koji je ulaznica bila slatkiš, čime je prikupljen potreban sadržaj za paketiće za 35 djece iz socijalno ugroženih porodica, rekla je danas dirigent ovog hora Hristijana Sandić.

Sandićeva je rekla novinarima da je, u želji da radost novogodišnjih i božićnih praznika osjete i djeca iz socijalno ugroženih porodica, došla na ideju da organizuje ovaj koncert sa neobičnom ulaznicom.

Ona je istakla da su ovu ideju podržale sve njene kolege iz Prvog zvorničkog pjevačkog društva „Izvornik“, čiji je i ona član.

„Podržali su nas i Dom omladine i Pozorište mladih Zvornik, tako da je koncert pod nazivom `Podijeli čaroliju` realizovan u prepunoj sali Doma omladine sa fantastičnim programom“, rekla je Sandićeva.

Ona je dodala da je sakupljeno dosta slatkiša i grickalica, od kojih je upakovano 35 paketića za djecu iz siromašnih porodica i za djecu koja žive u udaljenijim krajevima zvorničke teritorije.

Zahvalivši Zvorničanima na odzivu i podršci koncertu, Sandićeva je izrazila posebnu zahvalnost Marketu „Zvorničanka“, koji je obezbijedio kese za pakovanje novogodišnjih paketića.

„Izuzetno sam srećna održanim koncertom jer smo djecu obradovali i omogućili im da osjete radost praznika“, rekla je Sandićeva.

Ona je pozvala sve ljude dobre volje da i dalje učestvuju u prikupljanju neke vrste pomoći za ove i slične porodice i da donirane stvari dostave Prvom pjevačkom društvu „Izvornik“, koje će ih dalje distribuisati.

Dječiji hor radi u sastavu Prvog zvorničkog pjevačkog društva „Izvornik“ od novembra 2016. godine i ima oko pedeset članova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments