Koncert Ramba Amadeusa u okviru “Studentske zime” na Jahorini

0

Visina snijega na Jahorini je 30 centimetara, vrijeme je sunčano, a temperatura vazduha omogućava normalan rad sistema za vještačko osnježavanje ski-staza.


“Kada je riječ o vertikalnom transportu, danas radi bejbi-lift, lift “Poljice”, šestosjedi “Poljice” i “Ogorjelica jedan”, dvosjed “Ogorjelica dva” i ski-lift “Željo”. Staze su dosta dobre. Očekujemo da će i narednih dana padati snijeg koji će dobro doći”, izjavila je danas Srni portparol Olimpijskog centra “Jahorina” Zorica Jovanović.

Prema njenim riječima, zahvaljujući vještačkom osnježavanju, staza “Prača/Skočine” odlična je i biće puštena u rad tokom vikenda, kada će biti u funkciji kompletan vertikalni transport.

Ona je dodala da se u narednom periodu očekuje dobra posjećenost Jahorine.

Jovanovićeva je navela da cijena polupansiona u hotelu “Bistrica” od 18. januara iznosi 66 KM, a za sve goste ovog hotela koji borave pet i više dana obezbijeđen je popust od 20 odsto na ski-pas.

“Redovna cijena petodnevnog ski-pasa je 161 KM, a sa popustom 128 KM, dok redovna cijena šestodnevnog ski-pasa iznosi 187 KM, a sa popustom 149 KM”, dodala je Jovanovićeva.

Od 1. do 11. februara na Jahorini će u dvije smjene biti održana manifestacija “Studentska zima”, čiji je organizator Ferijalni savez Republike Srpske.

“Studentska zima” pružiće priliku stotinama studenata da po povoljnim uslovima na koristan način provedu zimovanje na Jahorini. Projekat će, kao i svake godine, obuhvatiti niz sportskih, obrazovnih, kulturnih i zabavnih aktivnosti”, navela je Jovanovićeva.

Ona je dodala da je za 7. februar predviđen koncert Ramba Amadeusa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments