Kompanija “Stanišić” obilježila 15 godina poslovanja

0

Kompanija “Stanišić” je sinoć u novootvorenom salonu za svadbe obilježila 15 godina poslovanja. Firma je iskoristila priliku da se zahvali poslovnim partnerima i ljudima koji su je gradili.

Firma je uspjela da opstane i preraste u veliko preduzeće koje okruženje uvažava i respektuje i koje je postalo prepoznatljivo ne samo na području opštine Pale nego i znatno šire, što svjedoče i mnogobrojna priznanja. Stanišić je rekao da je firmi odobren krediti Investiciono-razvojne banke /IRB/ RS od 250.000 KM, koji bi u toku marta trebao da bude realizovan, te da će sredstva biti namijenjena za nabavku nove tehnologije u procesu proizvodnje građevinske stolarije, povećanja kapaciteta i zapošljavanja novih radnika.

On je najavio da će ove godine firma “Stanišić” početi izgradnju nove stambeno-poslovne zgrade kod tržnog centra “Tom” na Palama, čija je vrijednost oko dva miliona maraka i dodao da su u toku završni radovi na restoranu u etno-stilu na Brusu na Trebeviću.

U znak podrške i pomoći kompanija je sponzorisala Karate klub “Romanija i Džudo klub Rajko Kušić, kao i studenta sa najboljim prosjekom na Filozofskom fakultetu u Palama. Dodijeljena je novčana pomoć Centru za socijalni rad i Udruženju “Sunce”. Pomognuto je liječenje Miljane Goloigre, koja je zbog teške povrede kičme ostala nepokretna.

Proslavu je uveličao nastup KUD-a “Mladost” Pale, a proslavi su sinoć na Palama prisustvovali mnogobrojni poslovni partneri, kao i predstavnici političkog, kulturnog, javnog i privrednog života opštine i grada Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments