Koga sve ovih dana možete sresti na Jahorini

0

Jahorinu trenutno posjećuje najveći broj turista u proteklih nekoliko godina. Snijeg je tu, staze su sređene i ušminkane, što je jedan od preduslova da na Jahorinu dođe veliki broj skijaša, ali i onih koji su željni odmora i provoda za vrijeme novogodišnjih praznika.

Osim ličnosti sa estrade, koje dižu ubjedljivo najviše prašine i divljenja, na Jahorini su ove godine odsjeli i poznati sportisti. S obzirom da fudbaleri uskoro počinju pripreme i da ih očekuju prozivke u klubovima, oko Nove godine na Jahorini su viđeni poznati reprezentativci.

Reprezentativac i jedan od najboljih igrača reprezentacije Hrvatske, Ivica Olić je sa svojim prijateljima ove godine odsjeo u hotelu Vučko. Njegov prijatelj i bivši reprezentativac Hrvatske, Goran Vlaović je viđen ispred hotela Board. S obzirom da je Vlaović poznat kao ljubitelj turbo-folka i narodne muzike, vjerujemo da mu je ove godine boravak na Jahorini bio pun pogodak.

Mateja Kežman je iznenada prekinuo odmor na Jahorini, zbog poziva direktora Partizana Dragana Đurića. Šuška se da će Kežman biti novi sportski direktor kluba iz Humske.

Najbliži fanovima, ove godine je bio fudbaler Metalista iz Harkova Marko Dević, koji je širokog osmjeha zahvaljivao svima koji su ga prepoznali i prenosio uglavnom pozitivna iskustva iz Metalista. Ove godine Metalist igra odličnu sezonu i trenutno su treći na tabeli.

Na Jahorini trenutno boravi veliki broj poznatih ličnosti, a o njima čitajte u nastavku…

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare