Koalicioni sporazum sa tri partije

0

ISTOČNO SARAJEVO – Opštinski odbor SNSD-a Istočno Novo Sarajevo i opštinski odbori Srpske napredne stranke, Saveza za demokratsku Srpsku i Srpske radikalne stranke „Dr Vojislav Šešelj“ potpisaće sutra koalicioni sporazum o predizbornoj i postizbornoj saradnji i podršci kandidatu SNSD-a za načelnika ove opštine LJubiši Ćosiću.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Istočno Novo Sarajevo Mladen Zirojević rekao je Srni da je cilj sporazuma četiri političke partije, koje će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima na području ove opštine, promjena dosadašnje opštinske izvršne vlasti koju su činili SDS i PDP, u interesu boljeg života građana.

„U koalicionom sporazumu sadržan je program razvoja opštine Istočno Novo Sarajevo, kao i podrška ovih partija kandidatu SNSD-a za načelnika opštine LJubiši Ćosiću“, istakao je Zirojević.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić rekao je Srni da ovaj sprazum podrazumijeva dogovor o zajedničkom predizbornom i postizbornom nastupu četiri političke partije.

„Zasnovan je na principima koalicione saradnje koji su usmjereni ka ostvarenju tri cilja – jačanju i razvoju privrede u Istočnom Sarajevu i povećanju zaposlenosti stanovništva, efikasnoj opštinskoj administraciji radi zadovoljenja potreba interesa građana i nastavku započetih infrastrukturnih projekata u opštini“, naglasio je Ćosić.

Koalicioni sporazum biće potpisan sutra, a povodom toga biće održana i konferencija za novinare na kojoj će predsjednici opštinskih odbora SNSD-a, Srpske napredne stranke, Saveza za demokratsku Srpsku i Srpske radikalne stranke „Dr Vojislav Šešelj“ predstaviti detalje koalicione saradnje.

Konferencija za novinare biće održana sutra sa početkom u 11.00 časova u prostorijama Opštinskog odbora SNSD-a Istočno Novo Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare