Karate klub “Zanshin” vrši upis novih članova

1

Karate klub “Zanshin” osnovan je 2009. godine, a od osnivanja klub se takmiči u dva sporta: džiju-džicu i karate.

Od 2011. godine klub nastavlja rad samo sa karateom i postiže zapažene rezultate od kojih su najvažniji prvaci regionalnih prvenstava, prvaci Republike Srpske, prvaci Bosne i Hercegovine i učesnici svjetskog prvenstva.

Nakon petnaestodnevnih fizičkih priprema održanih na stadionu FK “Romanija” članovi karate kluba “Zanshin” od 04.09.2018. godine ulaze u salu gdje nastavljaju sa tehničko – taktičkim pripremama da bi se što kvalitetnije pripremili za drugi dio takmičarske sezone.

“U narednom periodu naše takmičare očekuju turniri u Bratuncu, Bijeljini, Višegradu i drugim gradovima kao i prvenstvo Republike Srpske za kadete, juniore i U21 seniore. Naš cilj je da nastupimo na što više takmičenja i ostvarimo što bolje rezultate. Ovom prilikom želim da istaknem da samim ulaskom u salu mi krećemo sa upisom novih članova. Želja nam je da što više omladine sklonimo sa ulice i usmjerimo ka bavljenju sportom. U klubu trenutno trenira oko 60 članova svih uzrasta oba pola” istakao je za naš portal trener Momir Kovačević.

Karate je od svjetske zdravstvene organizacije proglašen za jedan od najzdravijih sportova, jer podiže samopouzdanje, samokontrolu, pravilan rast i razvoj, razgibanost, pomaže socijalizaciji djece.

“Moram da napomenem da svi naši članovi pored toga što postižu kvalitetne rezultate u karateu i svake godine bude neko od njih jedan od perspektivnih sportista Opštine Pale. Takođe, odlične rezultate postižu i u skolama i na fakultetima. Svi naši članovi su odlični i vrlodobri učenici što provjeravamo na kraju svakog polugodišta i dokazuju da sport i obrazobanje mogu i treba da idu jedno uz drugo. Trenerski tim se sastoji od 4 trenera Veselin Marjanovic majstor karatea 4. DAN Momir Kovačević majstor karatea 1. DAN ( diplomirani pravnik), Srđan Vujadinović majstorski kandidat (student pravnog fakulteta), Nina Rašević majstorski kandidat (student fakulteta za engleski jezik). Ovom prilikom želim da pozovem sve zainteresovane naše sugrađane, roditelje, dječake i djevojčice da nam se pridruže na treninzima, da zajedno treniramo i družimo se”, dodao je majstor karatea Momir Kovačević.

Sve potrebne informacije o treninzima kao i prijave, zainteresovani mogu dobiti na broj telefona: 065 486 334.

 (www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments

Najbolji klub i najbolji treneri!