KK “Romanija” najuspješnija na 5. Otvorenom fudokan prvenstvu u Visokom

0

U subotu je u Visokom održano 5. Otvoreno fudokan prvenstvo na kome je nastupilo oko 150 takmičara iz 15 klubova iz Srbije, Slovenije i BiH.

Karate klub Romanija je nastupio sa 14 takmičara i osvojio ukupno 26 medalja, od čega 12 zlatnih, što je bilo dovoljno za 1. mjesto u ukupnom plasmanu i pehar za najuspješniji klub. Takođe, Milici Popović je pripao pehar kao najuspješnijoj takmičarki turnira sa osvojene 3 zlatne i 1 bronzanom medaljom.

Sjajne nastupe u katama i borbama su imali: Njegoš Petrović (3 zlatne, 1 srebrna), Vojin Karišik (2 zlatne, 2 srebrne), Jelena Jugović (3 zlatne), Marko Jugović (zlato, srebro, bronza), Jovan Vlaški (zlato i bronza), Ognjen Karišik (zlato), Miloš Pandurević (srebro i bronza), Matija Obradović (2 bronze), Saša Rajić (bronza).

Romanija je nastupila i sa 2 kata tima: 8 i 9 godina Miloš Pandurević, Boško Vlaški, Mihailo Mastilović 2. mjesto; 10 i 11 godina Njegoš Petrović, Vojin Karišik, Jovan Vlaški 1. mjesto

Milica Popović je nastupila za juniorsku reprezentaciju BiH u katama ekipno koja je u finalu pobijedila reprezentaciju Slovenije i osvojila zlatnu medalju.

Prvenstvo u Visokom je svojim prisustvom uveličao legendarni Takaši.

Više fotografija

KK Romanija

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments