KK „Jahorina“ pokrenuo školu košarke za djevojčice i dječake

0

Košarkaški klub „Jahorina“ je ove godine izborio plasman u Prvu ligu Republike Srpske, tako da seniorski tim već duže vremena vrijedno radi i trenira i sprema se za početak prvenstva, a seniorima su priključeni i juniori, talentovani košarkaši, od kojih se očekuje da se svojim radom i zalaganjem nametnu i za par godina budu nosioci igre.

KK „Jahorina“ je kolektiv u čijem su upravnom odboru sportisti, košarkaši, a politika kluba je da se sav sport prepusti sadašnjim i bivšim sportistima, kako trenerima, tako i upravi kluba. KK „Jahorina“ ima viziju da klub bude jedna velika porodica svih generacija uzrasta košarkaša i košarkašica, koje podrazumijeva i okupljanje veterana, najstarijh košarkaša, koji su nekada aktivno igrali u mnogim klubovima.

Zbog velikog ineresovanja djece i roditelja klub je pokrenuo školu košarke za sve uzraste pod sloganom „Budi dio nas“!

„Konačno su se stekli uslovi za jedan ozbiljan rad i otvaranjem nove dvorane odlučili smo se za pokretanje škole košarke za djevojčice i dječake. Zbog velikog interesovanja djevojčica odlučili smo se da pored škole košarke za djevojčice osnujemo i prvi ženski košarkaški klub na Palama. Imaćemo tu još par iznenađenja za naše najmlađe članove“, izjavili su treneri u Košarkaškom klubu Bojan Karišik i Dejan Čeremidžić.

U školu košarke mogu da se upišu sve djevojčice i dječaci rođeni u periodu od 1997-2005 godine. Upis je moguće izvršiti svakog ponedjeljka od 20.00 h, utorka od 14.00 h u SPC Peki i subotom od 12.30 h usali Osnovne škole Pale. Mjesečna članarina je 15 KM, a besplatna škola košarke je obezbijeđena za svu djecu čiji su roditelji slabijeg imovinskog stanja.

Više informacija možete saznati na broj: 066 110 870.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare