Kažnjeno 229 vozača zbog nepropisnog parkiranja

0

ZVORNIK – Na području grada Zvornika za četiri dana sankcionisano je 229 učesnika zbog nepropisnog parkiranja, dok je za dva dana evidentirano 70 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policijska uprava Zvornik je od 22. do 25. avgusta na području grada realizovala pojačane aktivnosti koje su se odnosile na kontrolu nepropisno parkiranih vozila i na kontrolu brzine kretanja motornih vozila.

Tokom ove akcije službenici Policijske stanice Zvornik sankcionisali su 229 učesnika u saobraćaju zbog pogrešnog parkiranja, od čega su izdata 134 prekršajna naloga i 95 obavještenja o počinjenom prekršaju.

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su u pojačanim aktivnostima koje su se odnosile na kontrolu brzine kretanja motornih vozila od 23. do 24. avgusta evidentirali 70 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila.

Sa pomenutim akcijama Policijska uprava Zvornik nastaviće i u narednom periodu kada će biti preduzete pojačane aktivnosti povodom početka nove školske godine, a sve u cilju zaštite najmlađih sugrađana, odnosno njihovog bezbjednog učešća u saobraćaju.

Iz Policijske uprave Zvornik apeluju da se svi građani pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja kako bi vlastitu i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare