Katić preuzeo dužnost načelnika

1

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – U opštinskoj upravi Istočno Novo Sarajevo danas je obavljena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg načelnika LJubiše Ćosića i novoizabranog Jovana Katića.

Ćosić je istakao da su oni jutros na Trgu Republike Srbije simbolično zasadili pet stabala japanske trešnje kako bi pokazali da opština nastavlja kontinuitet razvoja.

„Ubijeđen sam da će Katić biti bolji i uspješniji načelnik od mene, a samim tim će ova lokalna zajednica narednih godina izgledati bolje i uspješnije, što je svima i cilj“, rekao je Ćosić Srni, koji je na protekim lokalnim izborima izabran za gradonačelnika Istočnog Sarajeva.

Ćosić je rekao da je Katić sa njim sarađivao proteklih osam godina, tako da je upoznat o svim projektima i aktivnostima, te da je siguran da opština, sa cjelokupnom opštinskom upravom, ima budućnost.

On je napomenuo da je opštinska uprava bila i biće servis građanima, privredi i svega onoga što bi trebalo da se realizuje na infrastrukturnom polju u ovoj lokalnoj zajednici.

„Nadam se da ću i sa pozicije na koju trebam da odem biti partner i podrška svima, a siguran sam da će onako kako Katić bude vodio Istočno Novo Sarajevo, da će na isti način izgledati i grad Istočno Sarajevo“, rekao je Ćosić.

Katić je izrazio nadu da će buduća saradnja opštine Istočno Novo Sarajevo sa Gradskom upravom biti bolja i uspješnija, te da u prethodnom periodu nije bila na zavidnom nivou.

„Napravili smo presjek svih započetih projekata i sigurno je da ću imati jako težak zadatak da nakon osmogodišnjeg uspješnog mandata mog prethodnika, nastavim istim intenzitetom. Nadam se da ćemo zajedno sa našim saradnicima u tome i uspjeti“, rekao je Katić Srni.

Primopredaji dužnosti između Ćosića i Katića prisustvovali su predstavnici opštinske uprave i saradnici.

(www.palelive.com / Srna)

 

Pretplati se
Obavijesti me o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A epidemiološke mjere? Čist primjer bahatosti i neodgovornosti!