Karatisti spremni za novu sezonu i jačaju klub

0

HAN PIJESAK – Članovi Karate kluba „Han Pijesak“ sezonu započinju prijemom novih članova, a prošlu su završili sa medaljama sa skoro svih takmičenja u Republici Srpskoj i okruženju, kaže trener ovog kluba Saša Ereš.

„U proteklom dijelu godine pokazali smo da smo rame uz rame sa velikim klubovima i da donosimo medalje sa svih turnira, republičkih i državnih prvenstava“, rekao je Ereš Srni.

On nije želio da izdvoji nijednog od karatista posebno, ali naglašava da su postigli dobre rezultate u minuloj sezoni na takmičenjima u Loznici, Zenici, Srebrenici, na Palama i sa gostovanja na Mećavniku.

„Lijepo je raditi sa vaspitanom djecom u zdravoj sredini kakva je Han Pijesak i još ljepše podijeliti sa njima radost postignutih dobrih rezultata. Za novu sezonu smo spremni“, istakao je Ereš koji se ranije takmičio za „Crvenu zvezdu“.

On je dodao da se u karate klub mogu prijaviti građani od šest do 66 godina ako žele da upoznaju borilačke vještine i steknu navike da žive zdravo.

U Karate klubu „Han Pijesak“ novu sezonu započinju na takmičenju u Bratuncu 7. oktobra i kažu da očekuju više medalja.

Klub trenutno broji 15 aktivnih članova koji odlaze na takmičenje zahvaljujući pomoći donatora, uglavnom Šumskog gazdinstva „Visočnik“ i opštine Han Pijesak.

Karate sport na Han Pijesku ima tradiciju od šezdesetih godina prošlog vijeka kada je osnovan prvi klub, ali je, nakon male pauze, rad kluba oživio 2010. godine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare