Kapacitet vrtića sada 600 djece

0

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je danas da je kapacitet Dječijeg vrtića “Naša radost” prije deset godina iznosio stotinjak djece, a danas više od 600.
Stevanović je, nakon otvaranja ovog vrtića sa predsjednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović, rekao novinarima da je i zaposlenost u vrtiću pet puta veća.

“Izgradnjom ovog vrtića konačno smo omogućili da nijedno dijete nije na čekanju za smještaj”, kaže Stevanović.

On je podsjetio da je Gradska uprava uložila u objekat vrtića 700.000 KM, a tadašnji predsjednik Vlade Željka Cvijanović 200.000 KM za opremanje ove predškolske ustanove.

Stevanović se zahvalio Cvijanovićevoj za doprinos u razvoju i ostalih infrastrukturnih objekata u Zvoniku koji su potrebni za bolji život na ovim prostorima.

Direktor Dječijeg vrtića “Naša radost” Vukomir Stanković rekao je da je korisna površina ovog objekta veća od 500 metara kvadratnih u koji će biti smješteno 150 djece.

Podsjetivši da je Vrtić sagrađen sredstvima Gradske uprave, a opremljen zahvaljujući izdvajanjima Vlade Republike Srpske, Stanković se zahvalio Cvijanovićevoj za doprinos u stvaranju odličnih uslova za život najmlađih Zvorničana, kao i Gradskoj upravi koja je omogućila da se prošire kapaciteti ove ustanove za boravak djece.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments