Kao nestali još se vode 24 vojnika i 30 civila

0

ZVORNIK – Na području Zvornika još se traže 24 pripadnika Vojske Republike Srpske i 30 civila koji su nestali u proteklom ratu, rekao je danas predsjednik Skupštine gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Zvornik Boško Tijanić.
Tijanić je, nakon sjednice Skupštine ove organizacije, izjavio novinarima da je traženje nestalih vojnika i civila dugogodišnji problem na čijem se rješavanju neprekidno insistira.

On je dodao da će zadaci Skupštine i ubuduće biti usmjereni na poboljšanje uslova života porodica boračkih kategorija, stambeno zbrinjavanje, kao i zapošljavanje djece poginulih boraca.

Prema njegovim riječima, Skupština je donijela odluku o formiranju odbora demobilisanih boraca u čijem će sastavu pretežno biti roditelji poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila.

Skupština Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Zvornik usvojila je finansijski i izvještaj o radu za prošlu, te finansijski plan i program rada za ovu godinu.

Na sjednici je donesena odluka o promjeni naziva organizacije u Gradska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Zvornik, shodno promjeni statusa grada Zvornika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare