Juniori Romanije deklasirali SAŠK Napredak u gostima

0

Fudbalski klub „Romanija“ već nekoliko godina zbog nedostatka sredstava igra u posljednjem rangu takmičenja Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Međutim, lijepe vijesti konstantno stižu iz omladinskog pogona kluba, koji uprkos lošim uslovima bilježi sjajne rezultate. Zbog dobrog rada u školama fudbala na području opštine Pale, sve više je talentovanih fudbalera koji nažalost zbog nemogućnosti napredovanja u prvom timu, napuštaju sredinu ili se prestaju baviti fudbalom, što predstavlja jedan od najvećih problema razvoja paljanskog sporta uopšte.

Navikli smo da juniori Romanije u prethodnim sezonama bilježe sjajne rezultate i ravnopravno se nose sa kvalitetnijim ekipama Sarajeva i Željezničara. Prvu utakmicu u ovom dijelu sezone u Fudbalskom savezu Kantona Sarajevo naši juniori su riješili u svoju korist i savladali SAŠK Napredak u gostima rezultatom 0:4 (0:1).

Golove za Romaniju su postigli Gorančić u 30. minutu, Simanić u 74; Lazić u 81. i Marjanović u 86. minutu.

Romanija je igrala u sastavu Gašanović, Ilić, Purović, Simanić, Marjanović, Lazarević, Papić, Zlikovac, Gorančić, Lazić i Ćosović. Sa klupe je ekipu vodio Ivković Goran.

U narednom kolu naši fudbaleri u četvrtak 5. aprila dočekuju Omladinac iz Sarajeva u 16.30 časova.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments