Jugović priredio prijem za mlade košarkaše

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović organizovao je danas prijem i uručio određena sredstva mladim košarkašima sa Pala Vuku Vukadinu, Urošu i Lazaru Saviću, koji će kao članovi Košarkaškog kluba „Spars“ iz Sarajeva narednog mjeseca igrati na finalnom turniru Evrolige u Beogradu.

Jugović je rekao novinarima da uvijek treba podržati mlade talente, posebno njih trojicu čiji su uspjesi za svaku pohvalu, tako da i opština Pale mora stati iza njih.

„Treba da budemo svjesni da ovako mala sredina kao što su Pale može iznjedriti dobre talente koji imaju priliku da se takmiče u Beogradu sa svjetskim ekipama“, istakao je Jugović i dodao da bi volio da djeca uspiju jer su odlični đaci.

Član Košarkaškog kluba „Spars“ iz Sarajeva dvanaestogodišnji Vuk Vukadin sa Pala kaže da su zadovoljni što je Klub dobio poziv da učestvuje u projektu „Basket for kids“, sportskog kanala „Sport klub“.

On navodi da su ostvarili odlične rezultate u BiH, gdje su pobijedili na svim turnirima, što im je omogućilo put u Beograd, pa se nadaju da rezultat neće izostati.

Uroš Savić zahvalio je načelniku opštine Pale Jugoviću, koji im je omogućio put na turnir u Beograd kako bi predstavili svoj Klub, ali i opštini Pale, te roditeljima, od kojih dobijaju punu podršku.

Lazar Savić rekao je da u Beogradu očekuje dobru igru i jedno od prva tri mjesta.

Turnir Evrolige za 2005/2006. godište igraće se u Beogradu od 16. do 20. maja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments