Jugović održao prvi radni sastanak sa novim rukovodstvom policije

5

Načelnik opštine Pale Boško Jugović održao je danas prvi radni sastanak na Palama sa novim rukovodstvom Policijske uprave Istočno Sarajevo sa ciljem unapređenja stanja bezbjednosti na području ove lokalne zajednice.

“Ovo nije nikakav forum za bezbjednost, želim da to građani znaju. Pošto je došlo do smjena u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo, red je da se upoznamo jer nas očekuje dosta aktivnosti u narednom periodu, s obzirom da idu izbori u oktobru”, izjavio je Jugović novinarima nakon sastanka.

Jugović je čestitao rukovodstvu Policijske uprave na novim mjesta, te poželio što manje krivičnih djela i problema, te istakao da se nada dobroj saradnji.

On je dodao da je zadovoljan situacijom na Palama i radom policije, ali da ona uvijek može biti bolja, te da se trude koliko mogu, a vide se i određeni pomaci.

“Dobio sam uvjerenje da će biti bolje. Ispred opštinske uprave govorim da ćemo nastojati da se i stanovnici Pala uključe kako bi stanje bezbjednosti bilo što bolje. Ne može se očekivati od policije da trči za nama i hvata počinioce ako mi sami kao porodica i kao društvo ne stanemo iza toga, ne edukujemo svoju djecu”, poručio je Jugović.

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je da je ovo prvi u nizu sastanaka koje će biti održani u narednom periodu sa predstavnicima svih lokalnih zajednica na području na kojima djeluje ova Uprava.

“Danas smo došli kao novo rukovodstvo Policijske uprave, da zajedno sa načelnikom Jugovićem razmotrimo određene mogućnosti sa ciljem daljeg unapređenja bezbjednosti na području opštine Pale”, istakao je Šehovac.

On je naveo da su Jugovića upoznali o stanju bezbjednosti, te da će u narednim danima preduzeti određeni niz koraka kako bi ga podigli na još veći nivo.

Šehovac je naglasio da im je načelnik opštine Pale dao podršku i da se nada da će neke planove koje su zacrtali u narednom periodu ostvariti vrlo brzo.

Pretplatite se
Obavijesti me o
5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Kaze : Pozelio manje krivicnih djela i problema.Zelim ja vama svima da pohapsite ove sto pucaju ,dilaju,kradu…Nema potrebe da se stanovnici Pala ukljucuju u probleme,mi odlicno znamo kao i vi koji su to problemi i (imenom i prezimenom) ko ih pravi…Pa eto nacelnice nema porebe da sa gospodinom Boskom razmatrate odredjene aktivnosti,jednostavno uhapsite. Lijep pozdrav

Kad sve znaš otiđi u nadležnu policijsku stanicu i prijavi. Svako sve zna, pa gospodo recite da i mi saznamo. Šta se krijete iza portala.

prijavio

Načelniče, edukacija je jedno a odgoj i vaspitanje nešto sasvim drugo.

A izvini koja je policijska stanica nadlezna.Ova nasa u kojoj i kada pucaju i prijete tom istom policajcu koji radi u toj stanici.Da u tu stanicu odem,gdje oni koji su na visem nivou zataskavaju sve sto mogu,a mi sto se krijemo iza portala isto kao i Vi da idemo da prijavljujemo,pa dodje taj isti u stanicu pa mu kazu ko je i sta je rekao a prijava udje na jedno izadje na drugo uvo,da sebi stvaram probleme tom prijavom.Da je kako treba niko ne bi trebao prijavljivati.Vidim Vi se ne krijete Prof. sigurno vam je to ime.Napisatcu ja,nije problem ,samo bila bi to duga lista,a isto tako bila bi bez koristi i prijava i spisak,bez djela nema robije,a dok su nam ovakvi na vlasti djela ce se zaboravljati.