Jugović: Iduće sedmice potpisivanje ugovora sa izvođačem radova

4
Romanijska ulica je najstarija ulica u Palama

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je Srni da će iduće sedmice biti potpisan ugovor sa izabranim izvođačem radova „Ilidža putevi“ za rekonstrukciju Romanijske ulice, za šta će biti utrošeno 500.000 evra pomoći Vlade Srbije ovoj opštini.

Jugović je istakao da je prošao žalbeni rok i da je iz Kancelarije za razmatranje žalbi stigao zvaničan odgovor, tako da je moguće potpisivanje ugovora sa izabranim izvođačem radova „Ilidža putevi“.

„Nakon potpisivanja ugovora, izvođač radova se odmah uvodi u posao“, rekao je Jugović i dodao da će sanacija i rekonstrukcija Romanijske ulice, odnosno stari dio puta preko Kalovitih brda, ići od zgrade opštine do pansiona „Olimpik“.

Jugović ističe da će ostatak sredstava, ako bude potrebno, obezbijediti opština.

„Riječ je o izuzetnom projektu koji, osim u finansijskom, ima veliki značaj u moralnom smislu i pokazuje da Republika Srpska i Srbija nikada nisu imale bolji odnos i da Srbija razmišlja o Srpskoj“, naglasio je Jugović i dodao da će, sa druge strane, kvalitetno utrošena sredstva biti podsticaj i za dalju saradnju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Gdje idu pusti milioni od akciza na gorivo??? Samo da se djelić tih sredstava izdvoji opštinama za popravku lokalnih puteva, bili bismo k’o Švajcarska. Ovako te pare odoše bogzna gdje i za šta sve, a putevi nam nikad lošiji!!!

Sigurno je da novac od akciza na gorivo i novac od PDV ne trosi se na minimalac od 410 KM ni na boracki dodotak ! Cinimi se da je kod nas i Crvenkapica gladna kao vuk ? QSL ?

Poštovani,
čitam i ne mogu da vjerujem šta piše: „Biti urađena rekonstrukcija Romanijske ulice od zgrade Opštine pa do pansiona Olimpik“…. a ovaj dio od opštine do ulice Srpskih Ratnika će se vjerovatno otaviti ne renoviran!? Kakve je onda koristi što se uradi veći dio i ostane neioh 100 metara ne urađeno i izgleda baš „divno“!! Dio koji je možda i naj prometniji i najvidljiviji ostaje kao da je makadamski put??? Isto je to urađeno i sa novim putom preko Trebevića…I Sarajevo Pale ostao ne dovršeno nekih 5-6 kilometara i nikom se živom ne ide tim putem jer taj dio izgleda užasno!
Katastrofalno, ako se to tako uradi!

Potpuno podrzavam komentar. Od semafora do opstine put je u katastrofalnom stanju. Sramota je ako se to ne sanira.