Jednomjesečna akcija besplatnih mamografija od 21. januara

0

ISTOČNO SARAJEVO – Jednomjesečna akcija besplatnih mamografskih pregleda u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu, koja se organizuje uz finansijsku pomoć Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina”, počeće 21. januara, a ne kao što je ranije bilo najavljeno, 14. januara.

Iz Bolnice “Srbija” saopšteno je da je termin otpočinjanja akcije besplatnih mamografija pomjeren zbog velikog broja neradnih dana početkom ovog mjeseca, zbog čega nije bilo moguće obavljanje svih neophodnih priprema u ovoj bolnici i OC “Jahorina”.

Besplatne mamografije će se raditi u kabinetu za mamografiju Bolnice “Srbija” svakog radnog dana od 21. januara do 22. februara u periodu od 9.00 do 13.00 časova.

Sve zainteresovane pacijentkinje starije od 40 godina i pacijentkinje mlađe od 40 godina sa medicinskom indikacijom mogu zakazati pregled na broj telefona 065/457-424 ‬ od 10.00 do 12.00 časova svakog radnog dana, počevši od 15. januara.

Na pregled treba da ponesu zdravstvenu knjižicu radi evidencije.

Bolnica “Srbija” izrazila je posebnu zahvalnost OC “Jahorina” na iskazanoj odgovornosti prema građanima Sarajevsko-romanijske regije.

“I do sada je OC `Jahorina` svojim humanim gestovima pomagao našu bolnicu, pa se nadamo da će se to nastaviti i u narednim godinama”, navodi se u saopštenju Bolnice “Srbija”.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments