Jednodnevni izlet povodom dvije godine postojanja

0

ZVORNIK – Planinarsko ekološko udruženje „Korak“ iz Zvornika, povodom dvije godine postojanja, organizuje u subotu, 7. oktobra, jednodnevni planinarski pohod na planinu Grkinju stazom dužine 15 kilometara, najavljeno je danas iz ovog druženja.

Iz udruženja poručuju da je ovo prilika da se okupe ljubitelji prirode, spoje lijepo i korisno i uživaju u zdravom okruženju, šetnji i društvu.

Planinarska staza na Grkinji obuhvata područje iznad Drinjače i vodi do 700 metara nadmorske visine. Kao takva spada u niže staze i srednje je zahtjevna. Obiluje prelijepim vidicima na Zvorničko jezero, susjedne planine, Srbiju.

Osim članova „Koraka“, na planinarskom pohodu očekuju se gosti iz drugih udruženja iz Srbije i Republike Srpske, a poziv je otvoren i za sve one koji svoje slobodno vrijeme vole da provedu u prirodi.

Planinarsko-ekološko udruženje „Korak“ ima oko 60 članova.

Udruženje u toku godine organizuje brojne planinarske pohode, učestvuje u pohodima drugih udruženja, a sprovodi i akcije ozelenjavanja, čišćenja i uređenja površina na teritoriji grada Zvornika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare