Jedno lice poginulo, sedmoro povrijeđenih u bolnici u Zvorniku, jedno u Loznici

0

ZVORNIK – Jedno lice je smrtno stradalo u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika, dok je sedam povrijeđenih lica dovezeno u bolnicu u Zvorniku, a jedno u bolnicu u Loznici, saznaje Srna u Policijskoj upravi u Zvorniku.
Za sada nema podataka o stepenu povreda.

Policiji je u 10.40 časova prijavljeno da je jedno putničko vozilo udarilo u aparat za točenje goriva na „Nešković“ pumpi u mjestu Šepak, gdje je došlo do eksplozije.

Objekat pumpe i nekoliko vozila u potpunosti je izgorjelo, a ima povrijeđenih lica.

Vatrogasne ekipe su na licu mjesta.

Saobraćaj se usmjerava na alternativne pravce.

Sve nadležne službe su na licu mjesta, koje je izolovala policija.

Petoro povrijeđenih pušteno na kućno liječenje

ZVORNIK – Petoro od ukupno sedam pacijenata koji su nakon eksplozije na pumpi u Šepku primljeni i zbrinuti u Opštoj bolnici u Zvorniku pušteno je na kućno liječenje, dok je po jedan pacijent upućen u univerzitetske kliničke centre u Banjaluku i Tuzlu, rečeno je Srni u zvorničkoj bolnici.

Jedno lice je smrtno stradalo u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika, dok je sedam povrijeđenih lica dovezeno u bolnicu u Zvorniku, a jedno u bolnicu u Loznici, saznaje Srna u Policijskoj upravi u Zvorniku.

Policiji je u 10.40 časova prijavljeno da je jedno putničko vozilo udarilo u aparat za točenje goriva na „Nešković“ pumpi u mjestu Šepak, gdje je došlo do eksplozije.

Objekat pumpe i nekoliko vozila u potpunosti je izgorjelo.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Glas Srpske)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare